Toripolku 1, Lumijoki

Lumijoen keskustassa sijaitseva kodikas, puolitoistakerroksinen puutalo. Alakerta: keittiö, iso olohuone, jonka voi jakaa kahdeksi huoneeksi, erillinen wc, eteinen, lämmin ulkoeteinen, uusitut pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa on kaksi huonetta sekä kaksi vaatehuonetta ja ullakkotilaa. Asuinrakennuksen saunaosasto rakennettiin kokonaan uudeksi ja upeaksi vuoden vaihteessa. Remontti valmistui tammikuussa 2019. Taloon on asennettu peltikatto 2010. Alakerran ikkunat on uusittu 2000-luvulla. Mallia 2005 olevalla keskuslämmityskattilalla talon lämmitys tapahtuu joko puulla tai sähköllä. Saunatiloissa on uusi lämminvesivaraaja. Pihapiirissä on lisäksi kaksi talousrakennusta, isompi 1962 valmistunut autotalli sekä pariovilla varustettu, 1984 valmistunut varastorakennus. Molempien rakennusten katot on uusittu peltikatteelle 2017 ja 2018. Ison, puistomaisen, oman tontin pinta-ala 2.595 m2. Rakennusoikeutta on yli 500 m2. Pensasaita ja suojaava puusto on valmiina - viherpeukalolle tässä olisi mainio puuhamaa. Kiinteistön sijainti Lumijoen ydinkeskustassa on erinomainen. Vieressä ovat kirjasto ja komea kirkko, lähellä ovat myös kauppa, kunnantalo, koulu uudisrakennuksineen sekä muita hyödyllisiä palveluita. Noin 15 min ajomatkan päästä Limingasta löytyy lisää palveluita ja kaupunkiin on sujuvat yhteydet. Ouluun hurauttaa noin 30 minuutissa autolla ja seutuliikenteen bussitkin kulkevat. Bussipysäkille on matkaa n. 50 m. Kodikas puutalo, mahtava tontti, uusi upea saunaosasto, palvelut lähellä, heti vapaa. Sovi näyttö: p. 040 5159 031/Kari Kangas

Jaa tämä kohde:

Perustiedot

SijaintiToripolku 1 , 91980 Lumijoki
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Osake / kiinteistöKiinteistö
AsumisomistusmuotoOmistusasunto
Velaton myyntihinta78000.00 €
Myyntihinta78000.00 €
Kiinteistövero160.45 EUR/v
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Alkuperäinen rakennusvuosi1962
HuoneistoselitelmäOh, k, 2mh, wc, et, wc/ph/sauna.
Huonelukumäärä4
Asumispinta-ala93.00 m²
Kokonaispinta-ala102.00 m²
YleiskuntoHyvä
Kerros2

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala2595 m²
Tontin omistussuhdeOma tontti
KaavoitustiedotKunnan rakennustarkastaja

Kohteen kuvaus

MaastoVanha rakennuspaikka.
Nurmialueet, pihapiirissä vanhaa puustoa, oletettavasti hiekkamaata
KunnallistekniikkaVesi- ja viemäriliittymät
RakennusoikeudetAO 1 1/2, e=0,20 (R.o. 219 kem2)
Kiinteistötunnus436-403-99-0 ja -101-1

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

LattiamateriaaliOlohuoneen lattia saarnilautaparkettia, ulkoeteisessä laattalattia, muualla asuintiloissa muovimattoa. Asuintilat ovat vanhahtavat, mutta siistissä kunnossa.
RakennusmateriaalitPuu/puu
Katon tyyppiHarja/pelti
LämmitysSähkö-/puu -keskuslämmitys. Leivinuuni. Saunaos. ja eteinen lattialämmitys.
Arvioidut lämmityskustannukset125.00 € / kk

Taloyhtiö

Peruskorjaukset1/2019 remontit: Uudet ulkoportaat, -kaiteet ja suojaksi valokate. Ulkoeteinen muutettu lämpimäksi tilaksi ja asennettu lattialämmitys. Pesuhuonetta laajennettu, asennettu uusi viemäröinti, vesijohdot, latian lämmöneristys, lattialaatta, tehty vesieristykset ja laatoitukset, lisätty wc-istuin, pesuallas ja suihkuseinä, liitäntä pyykkikoneelle. Saunaan asennettu Harvia-pilarikiuas, tervaleppäpaneloinnit, uudet lauteet ja lämminvesivaraaja. Uusittu sähkötaulu. Aikaisemmat remontit: taloon peltikat

Keittiö

Keittiön varusteluLeivinuuni. 4-levyinen liesi, jääkaappi/pakastin.

Pesutilat

Kylpyhuoneen varusteluV. 2019 uusituissa pesuhuoneessa ja saunassa vesieristykset, lattialämmitys, laattalattiat, ph:n seinät laattaa, saunassa paneelia. Ph:ssa wc-istuin, lavuaari, peilikaappi, suihkuseinä, liitäntä pyykkikoneelle, ikkuna. Löylyhuoneessa Harvia pilarikiuas, lauteet ja paneloinnit tervaleppää. Uusi lämminvesivaraaja lauteiden alla. Saunassa ja pesuhuoneessa lasiovet.

Sauna

Oma saunaKyllä

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKauppa, kirjasto, kunnantalo, kirkko, pankki 200 m säteelä., Koulut: 500 m.
LiikenneyhteydetBussipysäkki 50 m. Kaupunkiin 40 km, n. 30 min autolla.
Ajo-ohjeetLumijoen keskustassa Ylipääntielle, heti 1. tie vasemmalle on Toripolku. Keltainen talo heti oikealla, Toukolantien ja Toripolun kulmassa.

Välittäjän tiedot

Välittäjän yhteyshenkilöKari Kangas
Välittäjän puhelinnumero040 5159 031
Välittäjän sähköpostiosoite