Palvelut

Palvelut

Asuntojen ja kiinteistöjen välitys hoituu meiltä tehokkaasti. Palvelu sisältää kohteen hinnan määrityksen, asiakirjojen tilaamisen, kaava- ym. selvitykset, digi-kuvat, esitteet, monipuolisen nettinäkyvyyden, esittelyt ja näytöt, tarjousneuvottelun, kaupan käytännön järjestelyt ym. tarpeellisen. Näin asuntokauppa on osapuolille turvallista ja helppoa. Välityspalkkiot alk. 3,5% sis. ALV, plus asiakirjat. Pyydä tarjous asunnon arviokäynnin yhteydessä!

Arviointipalvelu sisältää kohteen käyvän arvon määrityksen. Arviolausunto on kirjallinen selvitys omaisuuden laadusta ja arvosta. Sitä käytetään vakuusarvon määritykseen, perinnönjako- ja ositussopimuksissa, lunastus- ja myyntihinnan määritykseen. Arviokirjamme hyväksyvät mm. kaikki merkittävimmät rahalaitokset ja vakuutusyhtiöt Suomessa, useimmat asianajotoimistot ja omaisuudenhoitoyhtiöt. Kirjalliset arviot alkaen 380 €.

Neuvonta- ja asiakirjapalvelu sisältää mm. asiakkaan tilauksesta kauppakirjojen, vaihtokirjojen ja lahjakirjojen laadinnan, hallinnanjakosopimukset, tarvittavat asiakirjat kiinteistörekisteristä, lainhuudon- ja vuokraoikeuden kirjaamiset, kiinnitysten hakemiset ja monet muut toimet sekä asiantuntijalausunnot asiakkaan tarpeen mukaan.

Kokonaispalvelusta on kysymys, kun ostaja ja myyjä ovat kohdanneet ja tarvitaan ammattilainen hoitamaan kaupan käytännön järjestelyt, vaikka koko kauppatapahtuma alusta loppuun saakka.

Toimitilapalvelu kattaa toimitilojen myynti-, osto- ja vuokrauspalvelut, arviointi sekä asiantuntijalausunnot.

Kaupanvahvistukset myös meiltä. Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja Kari Kangas tekee tekee kaupanvahvistuksia, puh. 040 5159 031.